CHUŤOVÉ VARIACE a seznam alergenů

Má nabídka obsahuje spoustu chuťových variací. Nemohu zde vypsat konkrétní dané kombinace, protože ke každému příchozímu zákazníkovi se hodí jiná. Většinou „cítím“, co který zákazník upřednostňuje, nabídnu a po vzájemné domluvě vhodný korpus a kombinaci krémů vybereme.

Nejoblíbenějšími korpusy jsou mrkvový, čokoládový a klasický piškot. Dalším možným je perníkový, „hrníčkový“, hruškový, red velvet atd.

Dorty plnímpřevážně lehkými krémy se šlehačkou, zakysanou smetanou, v kombinaci s mascarpone, jogurtem, čokoládou, a doplňuji různými druhy ovoce. Klasickými máslovými krémy plním pouze na vyžádání, či při nutnosti stavební stability dortu.


Není nemožné udělat také modelované tématické dorty ve variantě bezlepkové, bezlaktózové, či zcela veganské, malá ukázka zde. 🙂